top of page

Hybroblading™ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ MICROPIGMENTATION: 
Δεύτερο Πέρασμα Τρίχας με Μηχάνημα, Πάνω απο το Microblading!
Hybroblading Trailer
Αναπαραγωγή βίντεο

Η Hybrid χαρίζει απίστευτα κρυστάλλινες και λεπτές τρίχες με φοβερή ευκρίνεια. Εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση του χρώματος, ακόμα και στα ποιο απαιτητικά δέρματα όπου άλλες τεχνικές απέτυχαν στο παρελθόν.

#I WANT IT ALL

Είσαι υπάρχουσα τεχνίτρια;

Δοκίμασες να κάνεις ημι μόνιμο τατουάζ φρυδιών με μηχάνημα και απογοητεύτηκες?

Θα ήθελες να διευρύνεις τις ικανότητες σου στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών με στόχο να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις?

Soula Says

Η Σούλα λέει: ”Είναι κάτι special… >

Speakers Photo B&W-01.png

είμαι πολύ ενθουσιασμένη να σας παρουσιάσω τη νέα μου τεχνική.Πιστεύω πως είναι πολύ ιδιαίτερο! Σούλα.

Τι όφελος έχει αυτή η τεχνική σε σχέση με το microblading ?

+

 • Το microblading είναι μια μοναδική τεχνική σχεδιασμού πολύ λεπτής φυσικής τρίχας με πολύ μικρό κόστος ανά εφαρμογή και μικρό κεφάλαιο εκκίνησης. Γεγονός που την καθιστά ελκυστική  για κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί με το κομμάτι του ημιμόνιμου τατουάζ. 

 • Ακόμα και μια τεχνίτρια με ελάχιστη εμπειρία μπορεί να σχεδιάσει απίστευτα λεπτές και κρυστάλλινες τρίχες που μοιάζουν με αληθινές.

 • Καθώς δεν υπάρχει δονήσεις στo στυλό microblading και είναι ελαφρύτερο και λιγότερο δυσκίνητο από μια χειρολαβή PMU, έτσι οι περισσότεροι καλλιτέχνες βρίσκουν ότι υπάρχει περισσότερη ελευθερία και ευκολία στη χρήση όταν δημιουργείτε μοτίβα φρύδι.

-

 • Σε κάθε περίπτωση όμως λόγω του ότι στη μέθοδο του microblading δημιουργούμε μικρές οπές στην  επιδερμίδα, δεν μπορούμε εκ τον πραγμάτων να πάμε βαθιά για να μην δημιουργήσουμε ουλές.  

 • Επομένως δεν υπάρχει πάντα εγγύηση για το πώς θα επουλωθεί το χρώμα και πόσο καθαρές θα είναι οι τρίχες, εκτός και αν η τεχνίτρια είναι αρκετά έμπειρη. Σε πολλές περιπτώσεις όμως η εμπειρία δεν είναι αρκετή. 

 • Η ιστορία έχει δείξει ότι ένα λιπαρό δέρμα με διεσταλμένους πόρους είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.  Είναι σύνηθες λοιπόν να  απορρίπτουμε αντίστοιχα  περιστατικά εξ’ αρχής.

 • Πολλές νέες τεχνίτριες δεν μπορούν να πετύχουν το σωστό βάθος λόγω του ότι είναι επιφυλακτικές, γεγονός που επηρεάζει το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε πολλές περιπτώσεις σημειώνεται ολική απώλεια χρώματος.

Με την νέα τεχνική Hybroblading που διδάσκουμε στο σεμινάριο μας κρατάμε μόνο τα θετικά της τεχνικής microblading και αφήνουμε απέξω όλα τα αρνητικά. Χρησιμοποιούμε τον δερματογράφο σε συνδυασμό με το microblading έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε εγγυημένα αποτελέσματα, ποιο ξεκάθαρες τρίχες, ποιο ζωηρό χρώμα και μεγαλύτερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα δίχως ρίσκο για ουλές ή άπλωμα του χρώματος. 

Το καλύτερο από όλα!!! Δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία στη χρήση μηχανήματος. Στο σεμινάριο μαθαίνεις τις βασικές παραμέτρους του δερματογράφου και το πρωτόκολλο (σειρά των πραγμάτων) ώστε να μπορέσεις να εφαρμόσεις την συνδυαστική τεχνική με ασφάλεια για εσένα και τον πελάτη. Αν δε είσαι ήδη χρήστης δερματογράφου, η νέα τεχνική θα είναι για σένα παιχνιδάκι.

Hybroblading Πριν

MICROBLADING

Hybroblading Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών από την Dermacraft

HYBROBLADING™

Arrows-01.png

Τέλειες τρίχες…ακόμα και σε δύσκολα δέρματα!

Για ποιο λόγο να μάθω τη μέθοδο  hybrid  και να μην μάθω απευθείας  τρίχα τρίχα με μηχάνημα?

+

 • Μπορείς να αναλάβεις ποιο δύσκολα περιστατικά όπως διόρθωση χρώματος.

 • Οι συνεδρίες είναι ποιο σύντομες και λιγότερο επίπονες. 

 • Τα αποτελέσματα  στις περισσότερες περιπτώσεις μένουν ευδιάκριτα ακόμα και στα ποιο απαιτητικά δέρματα.

 • Δεν υπάρχει ρίσκο για ουλές ή ΥΠΟ χρωματισμούς της επιδερμίδας,  και αν προκύψει είναι από κάκιστο χειρισμό της τεχνίτριας.

 • Μετά από αρκετά χιλιόμετρα εξάσκησης ή  χρόνια εμπειρίας μπορείς να βγάλεις πολύ λεπτές και κρυστάλλινες τρίχες σαν να έκανες χρήση microblading.

-

 • Μεγάλη αρχική επένδυση για κάποιον που ξεκινάει τώρα την καριέρα του.

 • Σε αντίθεση με το microblading το μηχάνημα έχει δόνηση, άρα ο πλήρης έλεγχος της κίνησης σου παύει να θεωρείτε δεδομένος.

 • Είναι πολύ δύσκολο για έναν αρχάριο να κάνει κυρτή τρίχα με τον δερματογράφο δίχως να βγεί εκτος διαδρομής  ή να καταλήξει με σχήμα ζιγκ ζάγκ.

 • Σε αντίθεση με το Microblading δουλεύεις με μονή βελόνα άρα είναι πολύ εύκολο για μια άπειρη τεχνίτρια από λάθος να βουλιάξει λίγο ποιο βαθιά ή ακόμα και να χάσει την πορεία, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω λεκέδες απλωμένου χρώματος και οι τρίχες να επουλωθούν πλέον χοντρές.

 • Χρειάζεται άπειρες ώρες πρακτικής για να καταφέρεις συμμετρικές τρίχες στο σωστό βάθος, ανεξάρτητα από πόσο ταλαντούχα είσαι αν θέλεις να βγάλεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα τρίχας.

Biotek Logo-01.png
Σαν επίσημοι πωλητές της κορυφαίας εταιρείας Biotek (εδρα στην Ιταλία). Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας μαζί τους για αυτή τη νέα τεχνική χρησιμοποιώντας τις βελόνες και τα μηχανήματα τους στα τμήματα μας!
Biotek Μηχανήμα για Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών

Στο σεμινάριο της τεχνικής Hybrid κρατάμε όλα τα θετικά του μηχανήματος και αφήνουμε απέξω όλα τα αρνητικά. Επομένως ανεξάρτητα από το αν είσαι αρχάρια μπορείς να βγάλεις λεπτές τρίχες με εγγυημένη απορόφηση χρώματος και διάρκεια στο χρόνο από τις πρώτες κ’ολας εφαρμογές ακόμα και στα ποιο απαιτητικά δέρματα. Εξασφαλίζουμε την επιτυχία ακολουθώντας αυστηρά το προτόκολλο της εφαρμογής, μέρος της ύλης που θα διδαχτείς. Και το καλύτερο… 

...δίχως να το συνειδητοποιήσεις προετοιμάζεσαι μέσα από τις εφαρμογές να βγάλεις το microblading από την εξίσωση και προπονείσε στην ουσία να επιτύχεις το τέλειο αποτέλεσμα με με την αποκλειστική χρήση του μηχανήματος. Γλυτώνεις λοιπόν τον εαυτό σου από την επίπονη διαδικασία εκμάθησης τρίχα τρίχα με μηχάνημα και τα.. πολλές φορές «ντροπιαστικά αποτελέσματα» του αρχάριου. Εξασφαλίζεις όμορφα και ευπρεπή αποτελέσματα άξια αμοιβής για ένα σταθερό εισόδημα.

Τι κάνει αυτή τη μέθοδο τόσο ξεχωριστή?

Αν έχεις διαβάσει ήδη τα παραπάνω λογικά γνωρίζεις ήδη την απάντηση! ☺
H καινοτόμα μέθοδος Hybrid συνδυάζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του microblading με όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του δερματογράφου αφαιρώντας τα μειονεκτήματα από την εξίσωση!

-

+

 • Κρυστάλλινες τρίχες.

 • Εγγυημένη απόδοση χρώματος.

 • Διάρκεια του αποτελέσματος.

 • Δίχως ουλές.

 • Δίχως μετανάστευση χρώματος.

 • Σταθερότητα στον σχηματισμό τριχών.

 • Υποσυνείδητη εξέλιξη στη χρήση δερματογράφου για όσους θέλουν να μεταβούν αργότερα σε μελλοντικές ποιο απαιτητικές τεχνικές στο κλάδο του ημιμόνιμου  ή παραϊατρικού τατουάζ.

 • Μηδέν ρίσκο αποτελέσματος σε σχέση με κάθε άλλη νέα τεχνική.

01/

Microblading εργαλεία.

 • Για να μπορέσεις να εφαρμόσεις την τεχνική Hybrid  θα χρειαστείς τον βασικό εξοπλισμό microblading όπου θα σου παρέχουμε εμείς κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

02/

Μόνιμο μακιγιάζ Μηχανή

 • Ένα δερματογράφο παντώς τύπου που είναι συμβατός με nano βελόνες δηλαδή  να μπορεί να πάρει βελόνα όπου η διάμετρος της να είναι max. 0.18.

03/

Διαθέσιμες Εκπτώσεις

 • Καθώς είμαστε εξουσιοδοτημένοι πωλητές  της BIOTEK στην Ελλάδα μπορούμε να παρέχουμε προνομιακές εκπτώσεις σε όλα τα  μηχανήματα για τους σπουδαστες μας που επιθυμούν να αγοράσουν νέο μηχάνημα.

04/

Καλά χρώματα 

 • Εξειδικευμένα χρώματα ημιμόνιμου τατουάζ για σταθερά αποτελέσματα, γίνεται σχετική αναφορά στο σεμινάριο για συμβατές εταιρείες. Αποκλείουμε τα Οργανικά ή Ανόργανα  “Υδροφιλικά” ( δηλαδή χρώματα που διαλύονται με ευκολία όταν έρθουν σε επαφή με το νερό), για αυτή τη τεχνική.

THE CREATOR

Σούλα Κουτσογιαννάκη hybroblading Σεμινάριο | Dermacraft