top of page

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μάθετε από τη διεθνώς βραβευμένη εκπαιδεύτρια μόνιμου μακιγιάζ Soula Koutsogiannaki.

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερος χρόνος για να μάθετε μόνιμο μακιγιάζ. Η ζήτηση για μόνιμες μεθόδους μακιγιάζ δεν ήταν ποτέ υψηλότερη ... Παρά το γεγονός ότι το PMU έχει υπάρξει για 30+ χρόνια, έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος τα τελευταία χρόνια, λόγω της εξέλιξης των σύγχρονων τεχνικών, της τεχνολογίας των βελόνων και των χρωστικών για να δημιουργηθούν αποτελέσματα που ήταν αδιανόητα απλά 5 -6 χρόνια πριν.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ?

Δεν είμαστε το πιο επιτυχημένο μόνιμο σχολείο μακιγιάζ στην Ελλάδα, είμαστε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχολεία PMU στον κόσμο.

Οι μέθοδοι Dermacraft έχουν διδαχθεί από την Soula σε περισσότερες από 11 χώρες παγκοσμίως και τώρα διδάσκονται από το δίκτυο των ταλαντούχων εκπαιδευτών μας σε όλο τον κόσμο και όλα ξεκίνησαν εδώ ... στην Ελλάδα!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΏΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ

Επομένως κάνουμε όμορφα φρύδια και όμορφα χείλη; Και λοιπόν. Ένα καλό χαρτοφυλάκιο καλλιτεχνών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το σύστημα που διδάσκεται στους σπουδαστές θα εξασφαλίσει ότι μπορούν να παράγουν τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί, όπως έχει πάρει κυριολεκτικά χρόνια δοκιμών και σφαλμάτων, προκειμένου να αναπτυχθεί το σύστημα μαθημάτων του μόνιμου μακιγιάζ.

Έχουμε ανασχηματίσει τις τεχνικές της Σούκλας για να αναλύσουμε το τι τις καθιστά ειδικές και έχουμε διατύπωσε μια σειρά από ιδιόκτητες ασκήσεις για να τις απλοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε μια σειρά από πρωτόκολλα που αν ακολουθήσετε, δεν θα αποτύχετε.

 

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

 

Αυτό που είναι απολύτως απαραίτητο στο PMU είναι ότι έχετε διδαχθεί σωστά την πρώτη φορά. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα. Έχουμε επανεκπαιδεύσει πολλούς καλλιτέχνες από άλλα σχολεία και από την εμπειρία μας είναι ευκολότερο για τους σπουδαστές που δεν έχουν εμπειρία (δηλαδή «κενό σχιστόλιθο») παρά να διδαχθεί κάποιος που έχει διδαχθεί σωστά και έχει αναπτύξει κακές συνήθειες.

Το μάθαμε αυτό το σκληρό, πριν από πολλά χρόνια η πρώτη τάξη που παρακολουθήσαμε δεν ήταν καλή και από τότε έχουμε υποσχεθεί να μην εκθέσουμε ποτέ κανέναν από τους μαθητές μας στο ίδιο αίσθημα απογοήτευσης.

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΈΧΝΗ... ΕΊΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ!

 

Όταν ξεκινάτε, είναι σημαντικό να έχετε μια αξιόπιστη μέθοδο που θα ακολουθήσετε. Η τέχνη περιλαμβάνει πειραματισμό ... όταν τα αποτελέσματά σας είναι μόνιμα, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πειραματιστείτε σε πελάτες, πρέπει να σέβεστε τη τέχνη σας και τον πελάτη σας.

Soula Says

I love permanent makeup >

Speakers Photo B&W-01.png

I think it is the most challenging area of the beauty industry. Due to the difficulty of the techniques and consequences if you do something wrong... but this is why I'm in love with it and it is so rewarding when you get it right! Soula.

προειδοποίηση: το μόνιμο μακιγιάζ είναι δύσκολο

Οποιοδήποτε σχολείο που ισχυρίζεται διαφορετικά δεν είναι τίμιο.

Ωστόσο, είναι μια απίστευτα κερδοφόρα και με ανταμοιβές σταδιοδρομία ώστε να είναι απαραίτητη η επένδυση στη σωστή εκπαίδευση.

Αλλά ... αν η ιδέα των ωρών πρακτικής και η αφοσίωσή σας στη τέχνη σας φαίνεται αποθαρρυντική και μη ρεαλιστική ... τότε μόνιμη μακιγιάζ πιθανώς δεν είναι για σας.

 

Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τις περιμέτρους ενός καλού συστήματος PMU και ασκειθείτε, θα έχετε ένα πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά σας στο PMU και θα το λατρέψετε!

Biotek Logo-01.png
Σαν επίσημοι πωλητές της κορυφαίας εταιρείας Biotek (εδρα στην Ιταλία). Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας μαζί τους για αυτή τη νέα τεχνική χρησιμοποιώντας τις βελόνες και τα μηχανήματα τους στα τμήματα μας!
Μηχανή για μόνιμο μακιγιάζ μαθήματα
COURSE OPTIONS

PMU lEVEL 1

Νέα στο μόνιμο μακιγιάζ; Τότε η τάξη του επιπέδου 1 είναι ιδανική για εσάς. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη συσκευή PMU και να εκτελείτε φρύδια, χείλη και eyeliner σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

OMBRE

SHADING

Μάθετε πως να κάνετε σκίαση στα φρύδια με το μηχάνημα, με το μάθημα σκίασης.

Candy lips

3ήμερο σεμινάριο με τη Σούλα Κουτσογιαννάκη μαθαίνοντας την διάσημη τεχνική μόνιμου μακιγιάζ “Candy Lips”

HYBRO

BLADING

Το μηχάνημα χτυπά πάνω από το microblading! Αυτή είναι δική μας δημιουργία και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον της τρίχας στο μόνιμο μακιγιάζ. Ελέγξτε την αφιερωμένη σελίδα μας παρακάτω

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ

The biggest names in the PMU industry all in one book!

Μόνιμο Μακιγιάζ Βιβλίο

ΒΙΒΛΙΟ ΑΞΙΑΣ 

124€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ 

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

​Το αριστούργημα που προέκυψε περιλαμβάνει 7 κεφάλαια και φωτογραφικό περιεχόμενο από μερικούς από τους καλύτερους στην κατηγορία τους στον κόσμο του ημιμόνιμου τατουάζ:

 • ο Mario Gisbert (ΙΣΠΑΝΙΑ) (Guru στη χρωματολογία & παραμέτρους μηχανημάτων) 

 • η Σούλα Κουτσογιαννάκη (ΕΛΛΑΔΑ) (Μicroblading/Αccubrow), 

 • η Sol Volcan (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) (Οmbre φρύδια)

 • ο Oscar Gomez (COLOMBIA) (Αφομοίωση Τρίχας φρυδιών)

 • η Sofia Terron (ΙΣΠΑΝΙΑ) (Χείλι Ombre)

 • η Dina Gil (ΙΣΠΑΝΙΑ) (Αφομοίωση Τρίχας Φρύδιων)

 • η Julia Rozgon (ΟΥΚΡΑΝΙΑ) (Eyeliner φαντασίας) 

 • η Elena Casado (ΙΣΠΑΝΙΑ) (Eyeliner σκίαση) 

 • η Debbie Clifford (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ) (Χείλη 3d)

 • η Milena Lardi (ΙΤΑΛΙΑ) (Τριχωτό κεφαλής) 

 • η Amparo Ortega (ΙΣΠΑΝΙΑ) (Θηλή)

 7 

ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΛΥΨΗΣ 7 ΘΕΜΑΤΩΝ

 180 

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ... 180 

ΣΕΛΙΔΩΝ

 11 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ 11 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

 626 

ΠΛΗΡΩΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ, ΜΕ 626 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΔΑΣΚΑΛΑ

Soula-Koutsogiannaki-Photo1-01-01-compre