top of page

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΛΑ?

​​Η Σούλα είναι μια βραβευμένη εκπαιδεύτρια, η οποία έχει εφαρμόσει περισσότερα από 2000 τατουάζ φρυδιών, και έχει εκπαιδεύσει μαθητές σε διάφορες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, Μεγάλης Βρετανίας, Αμερικής, Κύπρου και Ισπανίας. Η Σούλα επίσης είναι η επιλεγμένη επικεφαλής εκπαιδεύτρια των εκπαιδευτών της Goldeneye®, στην τεχνική του Microblading για την Ευρώπη και την Αμερική. Η Goldeneye® είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κλάδο του (pmu) μόνιμου μακιγιάζ  παγκοσμίως με δίκτυο διανομής σε 30 χώρες.

Γειά σας, το όνομα μου είναι Σούλα. Μισώ να γράφω για τον εαυτό μου, γιατί πάντα φαίνεται λίγο εγωκεντρικό, αλλά φαντάζομαι ότι θα θέλατε να ξέρετε ότι η δασκάλα σας είναι αξιόπιστη. Οπότε ξεκινάμε!

 

Ειδικεύομαι στα μικρά τμήματα, σε 5νθήμερα σεμινάρια στο microblading και στο μόνιμο μακιγιάζ (PMU).

 

Είμαι θερμή υποστηρικτής της άποψης ότι, ένας δάσκαλος είναι τόσο καλός, όσο και η δουλειά των μαθητών του και υποθέτω ότι είμαι γνωστή για το "λέω όλα τα μυστικά μου" στυλ, καθώς και ότι μου έχουν πει ότι είμαι προσγειωμένη και προσιτή.

 

Ξεκίνησα ως part-time make-up artist στο Λονδίνο, ενώ έκανα το Μεταπτυχιακό μου στα Διεθνή Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά. Μετά την λήψη του διπλώματος μου και μετά την πάροδο 13 ετών το έβαλα στην σκονισμένη βιβλιοθήκη της μαμάς μου και δεν κοίταξα ποτέ ξανά πίσω!

 

Από τότε, έχω συσσωρεύσει μια πληθώρα εμπειριών από το make-up και ως τεχνίτρια αλλά και ως εκπαιδεύτρια. Έχω κερδίσει διεθνή διαγωνισμούς make-up, έχω εμφανιστεί σε πολλα εγχώρια περιοδικά, έχω συμμετάσχει ως επικεφαλής make-up artist σε εθνικές επιδείξεις μόδας στην Ελλάδα, καθώς και έχω παρουσιάσει την δουλειά μου σε εθνικά τηλεοπτικά σόου, εκτός βέβαια από την μελέτη κάτω από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στης βιομηχανίας - Την τρέχουσα περίοδο έχω την δική μου σειρά, καθώς και την δική μου σειρά πολυτελών ψεύτικων βλεφαρίδων οι οποίες πωλούνται σε σειρά καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.   

 

Όμως, πάντα είχα την έμμονη ιδέα να κάνω τα αποτελέσματα των μακιγιάζ μου...μόνιμα. Έτσι, βυθίστηκα στον κόσμο του μόνιμου μακιγιάζ (PMU).

 

Πιστώνω την εκτενή εμπειρία μου στο make-up στην ικανότητά μου να υιοθετήσω το μόνιμο μακιγιάζ (PMU) τόσο γρήγορα, να απορροφήσω τις έννοιες των τάσεων που επικρατούν, να προσθέσω μια γεύση καλλιτεχνικού μακιγιάζ και μια γαρνιτούρα της δικής μου δημιουργικότητας για να παράξω μοναδικά αποτελέσματα.

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανέπτυξα νέες τεχνικές, όπως τα "Candy Lips": στο οποίο 6 χρώματα διασπείρονται προκειμένου να δημιουργήσουν ένα 3D αποτέλεσμα, το "shimmer look" και το "MicroDerma(TM) Scale": μια νέα τεχνική μέτρησης φρυδιών, η οποία είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει τους αρχάριους να επιτυγχάνουν ένα τέλειο, κλιμακούμενο σχήμα για κάθε πελάτη - ακόμα και όταν δεν έχουν καθόλου τρίχες.

Ειλικρινά πιστεύω ότι, παρόλο που το make-up και το μόνιμο make-up αποτελούν ξεχωριστές αρχές, υπάρχει μια αξιοσημείωτη αλληλεπικάλυψη η οποία μπορεί να υιοθετηθεί προκειμένου να παράξει πραγματικά μοναδικά αποτελέσματα, με ένα ασφαλή και διαρκή τρόπο.

 

Βρισκόμαστε εν τέλει σε ένα σταυροδρόμι, όπου η τεχνολογία του μόνιμου μακιγιάζ, καθώς και οι τεχνικές του έχουν αναπτυχθεί σε τέτοιο σημείο, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να υιοθετηθούν εξειδικευμένες έννοιες μακιγιάζ, για την παραγωγή φανταστικών (σε μερικές περιπτώσεις αποτελεσμάτων που αλλάζουν την ζωή). Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή και είμαι χαρούμενη που αποτελώ μέρος της!

 

Παρόλο που όντως αγαπώ το μόνιμο μακιγιάζ (PMU), το πραγματικό μου πάθος είναι να χρησιμοποιώ τις δεξιότητές μου για να επαυξήσω την αυτοπεποίθηση των γυναικών (και των αντρών) οι οποίοι έχουν βιώσει την, από ιατρικής απόψεως, τρχιόπτωση (π.χ. αλωπεκίαση ή χημειοθεραπεία που ευθύνονται για απώλεια τριχών). Είναι υπέροχο να βλέπεις την αυτοπεποίθηση να εμφανίζεται ξανά.

 

Παρά το γεγονός ότι είμαι δασκάλα η ίδια, δεν πιστέυω στον δυαδικό ορισμό της "δασκάλας" και του "μαθητή". Πιστεύω ότι οι καλοί δάσκαλοι θα πρέπει πάντα να θεωρούν τους εαυτούς τους μαθητές, καθώς είναι εγωιστικό να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να μάθεις από άλλους - χωρίς να έχει σημασία το πόσο καλός είσαι. Οπότε μην εκπλαγείτε εάν στο επόμενο συνέδριο ή σεμινάριο γυρίσετε το κεφάλι σας και με δείτε να κάθομαι δίπλα σας!

 Η σκληρή δουλειά υπερισχύει του ταλέντου...
...όταν το ταλέντο δεν εργάζεται σκληρά!

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

Ένα μικρό δείγμα από την δουλειά μου, απολαύστε!
Σούλα Κουτσογιαννάκη τατουάζ φρυδιών
Σούλα Κουτσογιαννάκη hybroblading
Τατουάζ χελιών Σούλα Κουτσογιαννάκη
Σούλα Κουτσογιαννάκη τατουάζ φρυδιών
Τατουάζ φρυδιών microblading
Σούλα Κουτσογιαννάκη hybroblading
Soula Koutsogiannaki Hybroblading
Soula Koutsogiannaki Dermacraft
Τατουάζ χελιών Soula Koutsogiannaki
Τατουάζ χελιών Dermacraft
Σούλα Κουτσογιαννάκη τατουάζ φρυδιών
Τατουάζ χελιών Soula Koutsogiannaki
Σκίαση τατουάζ φρυδιών
Τατουάζ χελιών Soula Koutsogiannaki
Soula Koutsogiannaki Microblading
Soula Koutsogiannaki Madrid
Soula Koutsogiannaki Milan
Soula Koutsogiannaki Dermacraft
Σούλα Κουτσογιαννάκη τατουάζ φρυδιών
Soula SIMM Conference Brazil
Soula K SIMM Conference Brazil
Σούλα Κουτσογιαννάκη
Soula K SIMM Conference Brazil
Soula Guiding Students
Soula SIMM Conference Brazil
Soula SIMM Conference Brazil
Soula SIMM Conference BRazil

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μικρό δείγμα από την δουλειά μου, απολαύστε!
bottom of page